Energieleveranciers Adorp Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Adorp vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij o.a. DELTA en Leon Zeewolde kan scoren. Overstappen van energie gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op deze website bekijk je nuttige toelichtingen en support bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Adorp

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Adorp? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: energieconsumptie en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook verstrekken de meeste maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €180 – €260. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Jorwert.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aardig complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Adorp juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarop vind je een overzicht met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gepiept. Tips gebruiken bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 675 m³
2 personen 2.225 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle grote providers vergelijken. Van Essent tot Leon Zeewolde.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €345 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Adorp

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze tool kun je binnen no-time energieprijzen Adorp vergelijken. Voer je adres & energieverbruik in en bekijk rap de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Klik dan op site van de leverancier. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en bekijk direct de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Sebaldeburen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Adorp?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Adorp juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Adorp? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een tabel met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE, Pure Energie maar ook ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent op basis van een verbruik van 2200 kWh t/m 3450 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jullie actuele energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: check uiteraard de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Adorp. Als je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande leverancier. Daarin lees jij de prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie lopende pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energieleverancier. Gewoonlijk dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” aanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Adorp. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bijstellen. Daarnaast ontvangen jullie de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Vattenfall“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op het dak of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Winsum.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Intergas, Remeha, AWB, Nefit of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je het verbruik van energie kan verlagen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Adorp

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Adorp en bezuinig op gas en licht!