Energieleveranciers Jorwert Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Jorwert vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek unieke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals E.ON en HVC kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en snel. Op deze website vergaar je handige aanwijzingen en handreikingen voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Jorwert

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Jorwert? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieverbruik en postcode. Verder moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien hanteren enkele leveranciers een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €80 tot €275. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Stoutenburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Jorwert juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Nadien vind je een opsomming met beschikbare energieleveranciers. Je vindt zo snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Moeite bij het invullen van jullie energieverbruik? Hieronder tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Qwint.

Een lagere energierekening

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €335 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Jorwert

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze zoekmachine kun jij moeiteloos energieprijzen Jorwert vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en bekijk probleemloos de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en bekijk à la minute de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Cornwerd afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Jorwert?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Jorwert juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Jorwert? Op deze website doorzoek jij een lijstje met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, Eneco, NLE, Essent maar ook Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Oxxio op basis van een verbruik van 1650 kWh tot 2750 kWh stroom en 950 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: doorzoek wel de condities van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Jorwert. Wanneer je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe maatschappij. Daarin lees je afgesproken prijzen en condities (denk aan vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Je actuele gas en stroom pakket wordt beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande energieaanbieder. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd vlak voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de dag van overstappen. De nieuwe energiemaatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Jorwert. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Tevens krijg jij de eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “energie vergelijken bij Leon Zeewolde“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal maatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders kopen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Littenseradiel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Remeha, AWB, Atag, Vaillant of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw eigen verbruik reduceert levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Jorwert

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Jorwert en bezuinig op gas en licht!