Energieleveranciers Achthuizen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Achthuizen vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke acties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Huismerk Energie en Oxxio kunt gebruiken. Het oversluiten gaat simpel en snel. Op energieleverancieractie.nl vind je toepasbare gegevens en adviezen ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Achthuizen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Achthuizen? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien hanteren enkele bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €95 – €235. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Jonkersland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aardig gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Achthuizen juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Hierna tref jij een lijst met de meest voordelige energiebedrijven. Jij kiest meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten geregeld. Tips gebruiken bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 675 m³
2 personen 2.225 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot aan HVC.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €385 per jaar.

Een snelle overstap

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Achthuizen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van de vergelijker kan je onmiddellijk energieprijzen Achthuizen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook energieverbruik in en zoek vlug de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar site van de leverancier. Check nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en ontdek rap de meest geschikte of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Schouwerzijl afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Achthuizen?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Achthuizen juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Achthuizen? Nu bekijk je een opsomming met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Essent + ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio gerekend met een verbruik van 2250 kWh tot 4400 kWh stroom en 1050 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: controleer wel de voorwaarden van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Achthuizen. Zodra je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de aankomende leverancier. In deze mail of brief vind je de prijzen en extra regels (onder andere regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het werkende gas en stroom pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. De nieuwe energieaanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Achthuizen. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Ook ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “MAIN Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). De meeste maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties reserveren zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Goeree-Overflakkee.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, Remeha, AWB, Atag of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie vermindert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Achthuizen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Achthuizen en betaal minder voor gas en licht!