Energieleveranciers Aalden Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Aalden vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel unieke welkomstkortingen die jij via de sites van bedrijven als Energiedirect.nl en Innova Energie ontvangt. Het oversluiten gaat handig en gebruiksvriendelijk. Hier doorzoek jij praktische toelichtingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Aalden

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Aalden? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door factoren als: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook gunnen veel aanbieders een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €85 tot +/- €205. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Indijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een behoorlijk complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Aalden juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Daarop check je een lijst met de beste energiecontracten. Je selecteert handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time rond gemaakt. Tips gebruiken bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hierna vind jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Essent tot aan MAIN Energie.

Flink besparen op jouw energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €485 per jaar.

A la minute overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Aalden

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze tool kun je à la minute energieprijzen Aalden vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruik in, en vind meteen de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zeker contract? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en vind binnen no-time de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Schin op Geul afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Aalden?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Aalden juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Aalden? Op deze website lees je een lijstje met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Essent, NLE en natuurlijk Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2150 kWh t/m 3800 kWh stroom en 750 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: doorzoek wel de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Aalden. Als jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe aanbieder. In deze mail of brief zie jij alle tarieven en voorwaarden (onder andere energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw huidige pakket wordt beëindigd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande maatschappij. Normaliter moet dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Aalden. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Ook ontvangen jullie een eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Budget Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Denk aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Coevorden.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Intergas, Remeha, Atag, Nefit of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij de energievraag kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Aalden

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Aalden en betaal minder voor gas en licht!