Energieleveranciers Zwartewaal Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zwartewaal vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke welkomstacties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Budget Energie of Innova Energie ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina vind je bruikbare informatie en adviezen ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zwartewaal

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Zwartewaal? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroomverbruik en adres. Uiteraard moet je verder kijken dan enkel de energiekosten. Dit bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast bieden enkele bedrijven een aantrekkelijke welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €155 tot €265. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Hulst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een aardig flinke rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zwartewaal mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens doorzoek je een tabel met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time gepiept. Advies nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op deze website bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle erkende partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Leon Zeewolde.

Bekijk het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €455 per jaar.

Direct overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Zwartewaal

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze speciale vergelijker kan je binnen no-time energieprijzen Zwartewaal vergelijken. Geef je woongegevens en ook gas/licht inschatting in en selecteer meteen het goedkoopste contract. Meer info over een bepaalde aanbieder? Klik dan op site van de leverancier. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en check à la minute de “groenste” of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Scharendijke afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Zwartewaal?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Zwartewaal mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Zwartewaal? Op deze pagina vind jij een opsomming met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, NLE en ook ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 1600 kWh – 3100 kWh stroom en 950 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Tip: bekijk ten alle tijde de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Zwartewaal. Als je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen energieleverancier. In dit schrijven lees jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (zoals opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Jouw oude gas & licht pakket zal worden beëindigd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: ga je verhuizen? Jij zult dan meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energieleverancier. In de meeste gevallen doe je dit zo’n week voor de datum van overstap, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe aanbieder geeft dit door aan de eerdere energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Zwartewaal. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarbij ontvang jij een eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “actie MAIN Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn wind en zon (stroom). De meeste leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Brielle.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Remeha, Nefit, Intergas, Vaillant of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw energieconsumptie kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Zwartewaal

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Zwartewaal en bespaar op gas en licht!