Energieleveranciers Zwaag Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zwaag vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle unieke welkomstacties die jij via de sites van o.a. De Vastelastenbond en Innova Energie kunt gebruiken. Het oversluiten gaat eenvoudig en probleemloos. Hieronder vind jij handige informatie en hulp ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zwaag

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Zwaag? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gasverbruik en postcode. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook verstrekken sommige maatschappijen een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €115 t/m €270. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Huis ter Heide.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zwaag juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna vind je een tabel met relevante energiebedrijven. Je vindt zo gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Problemen bij het inschatten van jouw verbruik? Hierna vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 600 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot MAIN Energie.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €365 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Zwaag

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van onze zoekmachine kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Zwaag vergelijken. Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in, en selecteer binnen no-time het goedkoopste contract. Meer info over een zekere leverancier? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en check ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Sauwerd afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Zwaag?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Zwaag juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Zwaag? Hieronder check je een lijstje met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, NLE, Eneco, Pure Energie + Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Oxxio met een verbruik van 2400 kWh t/m 4000 kWh stroom en 950 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over je maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: achterhaal uiteraard de opgestelde regels van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Zwaag. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe organisatie. Daarin lees je de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (bijvoorbeeld leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Het actuele pakket wordt beëindigd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” maatschappij. In de meeste gevallen dien je dit te doen iets voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan jouw oude leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Zwaag. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Ook krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “actie Engie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers kopen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Hoorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Remeha, Nefit, AWB, Atag of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je het verbruik van energie kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Zwaag

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Zwaag en bespaar op gas en licht!