Energieleveranciers Zuidermeer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zuidermeer vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Clean Energy en MAIN Energie kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op de site vind jij bruikbare informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zuidermeer

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Zuidermeer? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van aspecten als: gas- en stroomverbruik en postcode. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien hanteren flink wat aanbieders een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €125 tot €205. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Hooghalen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om best een ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zuidermeer juni 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend check je een resultatenpagina met beschikbare energiebedrijven. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het inschatten van jouw verbruik? Hier detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 625 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van DELTA tot aan Pure Energie.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €395 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Zuidermeer

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een goedkoop energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze tool kun je meteen energieprijzen Zuidermeer vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en energieverbruik in en zoek onmiddellijk het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en signaleer meteen de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in s-Gravenpolder afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Zuidermeer?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Zuidermeer juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Zuidermeer? Op deze pagina vind je een opsomming met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie en natuurlijk ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio met een verbruik van 2450 kWh tot 4050 kWh stroom en 1350 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: check ten alle tijde de kleine lettertjes van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Zuidermeer. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen leverancier. Aan de hand daarvan zie jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (bijvoorbeeld verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw oude pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energiemaatschappij. Normaliter gebeurt dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan ook best twee weken na de overstap. De nieuwe maatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Zuidermeer. Je ontvangt hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarnaast krijg jij een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “oversluiten Enexis“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). Veel van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De leveranciers reserveren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Koggenland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Zuidermeer

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Zuidermeer en bespaar op gas en licht!