Energieleveranciers Woudbloem Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Woudbloem vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle unieke kortingsacties die men standaard niet bij o.a. Greenchoice of Qurrent kan afsluiten. Overstappen gaat makkelijk en probleemloos. Hieronder vind je handige informatie en support voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Woudbloem

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Woudbloem? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en locatie. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten: het telt allemaal mee. Ook hanteren de meeste aanbieders een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €95 tot €210. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Herwijnen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft best een ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Woudbloem april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Hierna check je een overzicht met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Advies nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Energieflex tot Qurrent.

Besparen op de energienota

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €435 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Woudbloem

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze tool kan men eenvoudig energieprijzen Woudbloem vergelijken. Geef je woongegevens & gas/licht inschatting in en selecteer snel de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Dat is te vinden in site van de leverancier. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en ontdek direct de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Rheeze afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Woudbloem?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Woudbloem april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Woudbloem? Op deze website bekijk je een ranglijst van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, Eneco, NLE, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Qurrent gerekend met een verbruik van 2500 kWh t/m 4250 kWh stroom plus 1150 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: achterhaal ten alle tijde de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Woudbloem. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de geselecteerde energieaanbieder. Hierin vind je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk aan energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Jouw huidige gas & licht pakket wordt opgezegd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Jij zult dan normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige maatschappij. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd iets voor de datum van overstap, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier stuurt de standen door naar de eerdere leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Woudbloem. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Voorts incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “overstappen Engie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Slochteren.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Intergas, AWB, Nefit, Vaillant of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Woudbloem

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Woudbloem en bespaar op gas en licht!