Energieleveranciers Rheeze Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rheeze vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel exclusieve welkomstacties die je niet via de website van o.a. Greenchoice en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en snel. Op energieleverancieractie.nl bekijk je praktische gegevens en tips t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Rheeze

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Rheeze? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en postcode. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan puur de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate de energienota. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens bieden sommige bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €85 tot €260. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Biezenmortel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft nogal een flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rheeze juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna doorzoek je een lijst met de meest voordelige energie aanbieders. Jij kiest handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Moeite bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 625 m³
2 personen 2.225 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Vrijopnaam.

Besparen op de energienota

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €425 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Rheeze

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij energieleverancieractie.nl kunnen jullie snel energieprijzen Rheeze vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en gas/licht inschatting in en bekijk à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaald pakket? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en bekijk rap de beste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Koewacht afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Rheeze?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Overijssel)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Rheeze juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Rheeze? Op energieleverancieractie.nl lees je een lijstje met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Essent, Vattenfall, Eneco en ook Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, ENGIE berekend met een consumptie van 1900 kWh tot 4200 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: check ten alle tijde de voorschriften van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Rheeze. Zodra je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de gekozen maatschappij. In dit schrijven vind jij de kosten en kleine lettertjes (onder andere regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Het vorige energiepakket zal worden beëindigd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. In de regel wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Rheeze. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Ook krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “gas van De Vastelastenbond“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De bedrijven importeren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Hardenberg.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Remeha, Nefit, Intergas, AWB of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je jouw energieconsumptie kunt terugdringen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Rheeze

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Rheeze en bezuinig op gas en licht!