Energieleveranciers Wijhe Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wijhe vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij bedrijven als Energieflex en Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Het oversluiten gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze website vergaar je nuttige informatie en support voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wijhe

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Wijhe? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroom consumptie en woning. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook verstrekken de meeste aanbieders een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €105 – €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Heelsum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aardig gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wijhe mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna check je een opsomming met relevante energiecontracten. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is zo gepiept. Hulp nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Hieronder check je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 750 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot Qwint.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €275 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wijhe

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van de vergelijker kan jij vlug energieprijzen Wijhe vergelijken. Voer je adres en ook verbruiksgegevens in, en vind vlug het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Klik dan op website van de aanbieder. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek à la minute de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Peperga afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Wijhe?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Wijhe mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Wijhe? Op energieleverancieractie.nl lees je een ranglijst van gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco en natuurlijk Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1500 kWh t/m 3500 kWh stroom plus 850 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: achterhaal zeker even de voorschriften van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Wijhe. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energiemaatschappij. In dit schrijven bekijk je alle tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Jullie huidige contract zal worden beëindigd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe maatschappij. Meestal gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar je voormalige energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Wijhe. Je kunt rekenen op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Tevens ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “abonnementen van Qurrent“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante opties zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De leveranciers importeren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Olst-Wijhe.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Intergas, Vaillant, Remeha, AWB of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Wijhe

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Wijhe en betaal minder voor gas en licht!