Energieleveranciers Heelsum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heelsum vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel unieke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Eneco of Vrijopnaam kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en snel. Hier lees je nuttige informatie en handreikingen ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Heelsum

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Heelsum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met factoren als: energieconsumptie en woonplaats. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook gunnen enkele bedrijven een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 tot +/- €280. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Ruurlo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is nogal een ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heelsum mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Vervolgens check je een lijst met beschikbare energieleveranciers. Je selecteert direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Advies nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Op deze pagina bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot Vandebron.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Heelsum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je ogenblikkelijk energieprijzen Heelsum vergelijken. Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in, en selecteer onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald contract? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en bekijk eenvoudig de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Bathmen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Heelsum?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Heelsum mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Heelsum? Hieronder vind je een lijstje met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, NLE en natuurlijk Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE met een verbruik van 2450 kWh t/m 2700 kWh stroom en 1150 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: bekijk altijd de kleine lettertjes van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Heelsum. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande aanbieder. Aan de hand daarvan bekijk jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (denk aan netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Je oude pakket wordt opgezegd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. In de regel wordt dit van je gevraagd zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” aanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Heelsum. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Tevens krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “Pure Energie oversluiten“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Renkum.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Intergas, Atag, AWB, Remeha of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Heelsum

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Heelsum en bespaar op gas en licht!