Energieleveranciers Wier Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wier vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle exclusieve kortingsacties die je niet via de website van bijvoorbeeld Eneco en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Het oversluiten gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op deze website bekijk je toepasbare gegevens en hulp bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wier

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Wier? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieverbruik en adres. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook geven veel maatschappijen een hoge welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €155 – €210. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Haulerwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over best een flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wier juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Daarop tref jij een opsomming met de goedkoopste energiebedrijven. Jij kiest handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Moeite bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op deze website check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.875 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare providers vergelijken. Van Budget Energie tot aan Innova Energie.

Besparen op de energienota

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €345 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wier

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via de vergelijker kan jij eenvoudig energieprijzen Wier vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in, en zoek meteen het goedkoopste pakket. Meer info over een zeker contract? Bekijk dan site van de leverancier. Check nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en ontdek onmiddellijk de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Papekop afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Wier?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Wier juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Wier? Op deze pagina vind je een lijstje met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall en ook Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE met een verbruik van 1500 kWh t/m 4300 kWh stroom plus 1150 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw huidige energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: bekijk wel de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Wier. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande organisatie. Daarin zie je de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw lopende energiepakket wordt opgezegd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energieaanbieder. Normaal gesproken doe je dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij geeft dit door aan de eerdere energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Wier. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Daarbij krijg jij een overzicht + eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “abonnementen van Innova Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Denk aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen bestellen zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Menameradiel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Intergas, Atag, AWB, Nefit of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Wier

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Wier en bespaar op gas en licht!