Energieleveranciers Wessem Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wessem vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle aantrekkelijke acties die jij via de sites van bijv. Clean Energy en UnitedConsumers kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina vind je toepasbare details en adviezen voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wessem

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Wessem? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en postcode. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht: het telt allemaal mee. Ook hanteren veel maatschappijen een hoge welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 – €200. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Hagestein.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aardig complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wessem juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Nadien vind je een tabel met de goedkoopste energiebedrijven. Je selecteert vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Hulp nodig bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hier vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 675 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 1.950 m³

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot aan Oxxio.

Altijd de laagste prijs

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €385 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Wessem

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze tool kunnen jullie vlug energieprijzen Wessem vergelijken. Vul jouw locatie en energieverbruik in en vind probleemloos de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaald pakket? Klik dan op de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en check snel de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Oudebildtzijl afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Wessem?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Wessem juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Wessem? Op energieleverancieractie.nl vind je een lijstje met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Eneco maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, ENGIE gerekend met een verbruik van 1700 kWh t/m 2650 kWh stroom en 1050 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw huidige leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: check uiteraard de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Wessem. Als je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde organisatie. In deze mail of brief vind je de geldige tarieven en condities (bijvoorbeeld energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie werkende contract wordt opgezegd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energieaanbieder. Dikwijls wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige aanbieder communiceert dit weer richting jouw oude leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Wessem. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Voorts ontvang je een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “gas licht MAIN Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). Veel van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen bestellen zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Maasgouw.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Intergas, Remeha, Atag, AWB of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw eigen verbruik weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Wessem

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Wessem en bezuinig op gas en licht!