Energieleveranciers Welsum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Welsum vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle unieke welkomstkortingen die jij via de sites van bijv. Anode Energie en Vattenfall kan scoren. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Hieronder vergaar je nuttige informatie en adviezen t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Welsum

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Welsum? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van aspecten als: gas- en stroomverbruik en woning. Verder moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast verstrekken enkele aanbieders een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €80 t/m €260. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Haaren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over best een complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Welsum juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Aansluitend check je een overzicht met de meest voordelige energiebedrijven. Jij kiest meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo gedaan. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hieronder bekijk jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 700 m³
2 personen 2.250 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Innova Energie.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €485 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Welsum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een goedkoop energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Via energieleverancieractie.nl kan jij vlug energieprijzen Welsum vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruik in, en zoek eenvoudig de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zeker contract? Ga dan verder naar de merkpagina. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en vind snel de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Oud-Beijerland afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Welsum?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Overijssel)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Welsum juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Welsum? Hieronder doorzoek jij een opsomming met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice maar ook Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE met een verbruik van 2400 kWh – 3050 kWh stroom plus 1000 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: check zeker even de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Welsum. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de nieuwe organisatie. Daarin vind je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (onder andere leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Het vorige energiecontract zal worden opgezegd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energieaanbieder. Normaal gesproken gebeurt dit een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Welsum. Hiervoor krijg je een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment aanpassen. Ook krijg jij een eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “gas licht Energieflex“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante opties zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De bedrijven importeren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Olst-Wijhe.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een AWB, Nefit, Atag, Intergas of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Overijssel.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw energieconsumptie reduceert levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Welsum

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Welsum en bespaar op gas en licht!