Energieleveranciers Warfhuizen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Warfhuizen vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel speciale kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijv. Essent en Pure Energie kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en prettig. Op deze pagina bekijk je nuttige details en adviezen ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Warfhuizen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Warfhuizen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieconsumptie en woning. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Verder bieden veel maatschappijen een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €160 tot +/- €190. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Greonterp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met nogal een gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Warfhuizen mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een tabel met de goedkoopste energiebedrijven. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Tips gebruiken bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze pagina bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van DELTA tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €235 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Warfhuizen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze zoekmachine kan jij eenvoudig energieprijzen Warfhuizen vergelijken. Voer je adres en gas/licht inschatting in en bekijk moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaalde aanbieder? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en achterhaal ogenblikkelijk de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Opeinde afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Warfhuizen?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Warfhuizen mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Warfhuizen? Onder dit stukje doorzoek jij een tabel met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Vattenfall, Eneco, NLE en natuurlijk ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2100 kWh t/m 4050 kWh stroom en 700 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: doorzoek ten alle tijde de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Warfhuizen. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe aanbieder. Aan de hand daarvan zie je alle tarieven en extra regels (denk hierbij aan netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Het oude energiepakket wordt stopgezet. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige maatschappij. Normaliter gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan ook best een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Warfhuizen. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Voorts ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “stroom en gas van Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Onder andere gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente De Marne.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een AWB, Vaillant, Remeha, Nefit of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra jij de energievraag vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Warfhuizen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Warfhuizen en bezuinig op gas en licht!