Energieleveranciers Wanssum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wanssum vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die je niet via de website van bijv. Essent en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Overstappen gaat simpel en vlug. Op de site vind jij handige feiten en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wanssum

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Wanssum? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door factoren als: gas- en stroom consumptie en adres. Daarnaast moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder bieden de meeste leveranciers een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €90 – €285. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Grafhorst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aardig gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wanssum april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een overzicht met relevante energie aanbieders. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze pagina check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 725 m³
2 personen 2.250 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle erkende partijen vergelijken. Van Engie tot aan Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €315 per jaar.

Razendsnel overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wanssum

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van onze tool kunnen jullie snel energieprijzen Wanssum vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in, en bekijk ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en signaleer rap de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Oostrum afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Wanssum?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Wanssum april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Wanssum? Op deze website vind jij een ranglijst van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Vattenfall en natuurlijk Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2050 kWh tot 3200 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: check ten alle tijde de voorwaarden van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Wanssum. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe aanbieder. In dit schrijven zie je alle tarieven en condities (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jouw lopende gas & licht pakket wordt beëindigd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan in de regel het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energiemaatschappij. In de meeste gevallen doe je dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij speelt de standen door aan jouw oude aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Wanssum. Hiervoor krijg je een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Ook ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “stroom en gas van Huismerk Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven reserveren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Venray.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een AWB, Vaillant, Intergas, Nefit of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Wanssum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Wanssum en betaal minder voor gas en licht!