Energieleveranciers Oostrum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oostrum vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek speciale acties die men standaard niet bij aanbieders zoals De Vastelastenbond en Vattenfall kan scoren. Overstappen van energie gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina bekijk je praktische gegevens en tips ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oostrum

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Oostrum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en postcode. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten: het telt allemaal mee. Verder hanteren enkele bedrijven een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €140 t/m €260. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Altforst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met best een flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oostrum juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Hierna check je een tabel met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je ontdekt snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten gedaan. Moeite bij het invullen van jouw energieconsumptie? Hierna bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.975 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van E.ON tot Vrijopnaam.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €265 per jaar.

Gelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Oostrum

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan jij eenvoudig energieprijzen Oostrum vergelijken. Voer je adres en ook energieverbruik in en bekijk moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en ontdek meteen de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Hoeven afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Oostrum?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Oostrum juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Oostrum? Onder dit stukje vind jij een opsomming met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice maar ook ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1800 kWh tot 2850 kWh stroom plus 800 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: bekijk ten alle tijde de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Oostrum. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende leverancier. In deze mail of brief bekijk jij de geldige tarieven en regelgeving (onder andere energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jouw oude gas en stroom pakket wordt stopgezet. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je van woning wisselen? Jij zult dan normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energieaanbieder. In de regel wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Oostrum. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Tevens krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “abonnement bij Energiedirect.nl“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De bedrijven kopen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Venray.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Intergas, Vaillant, Remeha, AWB of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij de energievraag kan verlagen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Oostrum

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Oostrum en bespaar op gas en licht!