Energieleveranciers Voorburg Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Voorburg vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Fenor of Vrijopnaam kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en probleemloos. Op deze pagina bekijk je bruikbare toelichtingen en tips dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Voorburg

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Voorburg? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en adres. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Dat beslaat slechts ten dele de energienota. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens geven sommige maatschappijen een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €130 tot €195. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Geffen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Voorburg juli 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarop tref jij een lijst met de beste energiecontracten. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Advies nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op deze website vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot aan MAIN Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Voorburg

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze tool kun jij direct energieprijzen Voorburg vergelijken. Voer je adres & gas/licht inschatting in en bekijk ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en ontdek vlug de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Oldeholtpade afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Voorburg?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Voorburg juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Voorburg? Onder dit stukje vind jij een ranglijst van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice, Eneco maar ook ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2300 kWh tot 2600 kWh stroom en 750 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal ten alle tijde de voorschriften van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Voorburg. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de geselecteerde maatschappij. Hierin bekijk je de geldige tarieven en bijkomende kosten (denk aan opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Je huidige energiecontract wordt opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energiemaatschappij. Dikwijls dien je dit te doen vlak voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Voorburg. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Bovendien krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “beoordeling Eneco“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De leveranciers importeren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met AWB, Remeha, Intergas, Nefit of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij de energievraag weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Voorburg

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Voorburg en betaal minder voor gas en licht!