Energieleveranciers Vollenhove Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vollenhove vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek unieke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Anode Energie en Qwint kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en probleemloos. Op de site vergaar je praktische feiten en hulp bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vollenhove

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Vollenhove? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en postcode. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens gunnen veel leveranciers een flinke welkomstkorting bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €100 tot €275. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Geeuwenbrug.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft nogal een ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vollenhove mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Daarop volgt een overzicht met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft moeiteloos de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel gedaan. Moeite bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze pagina vind je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 725 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle landelijke partijen vergelijken. Van DELTA tot Vrijopnaam.

Een lagere energierekening

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €295 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Vollenhove

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze tool kun je binnen no-time energieprijzen Vollenhove vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en kies onmiddellijk het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker pakket? Bekijk dan de merkpagina. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en vind binnen no-time de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Oldebroek afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Vollenhove?

 1. Geef jouw postcode door (Overijssel)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Vollenhove mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Vollenhove? Onder dit stukje vind je een lijstje met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers berekend met een consumptie van 1500 kWh – 3450 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: controleer wel de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Vollenhove. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de geselecteerde organisatie. Aan de hand daarvan tref jij afgesproken prijzen en regelgeving (denk aan netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Je actuele contract zal worden beëindigd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieleverancier. Meestal dien je dit te doen iets voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. De toekomstige energieaanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Vollenhove. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Ook ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “beoordeling E.ON“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Steenwijkerland.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een AWB, Remeha, Intergas, Nefit of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Overijssel.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw eigen verbruik vermindert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Vollenhove

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Vollenhove en betaal minder voor gas en licht!