Energieleveranciers Vlist Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vlist vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke acties die men standaard niet bij aanbieders zoals Essent of Innova Energie ontvangt. Het oversluiten gaat makkelijk en zonder problemen. Hieronder doorzoek jij nuttige gegevens en tips voor het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Vlist

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Vlist? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en adres. Uiteraard moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens schenken sommige aanbieders een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €95 tot +/- €240. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Geerdijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is best een flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vlist april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend tref jij een overzicht met de goedkoopste energiecontracten. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel gepiept. Problemen bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op deze website vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 700 m³
2 personen 2.175 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan Innova Energie.

Besparen op je energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €345 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Vlist

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van onze tool kan je rap energieprijzen Vlist vergelijken. Voer je adres & energieverbruik in en zoek à la minute het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaalde leverancier? Selecteer dan website van de aanbieder. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en bekijk à la minute de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Oirlo afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Vlist?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Vlist april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Vlist? Nu check je een tabel met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, NLE maar uiteraard ook ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent berekend met een consumptie van 2400 kWh tot 4300 kWh stroom en 700 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal ten alle tijde de condities van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Vlist. Zodra het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande maatschappij. Hierin lees je de kosten en condities (denk hierbij aan leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Je actuele contract zal worden opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe leverancier. Dikwijls moet dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de overstap. Jouw toekomstige aanbieder communiceert dit weer richting je voormalige maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Vlist. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verlagen. Ook ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “review Coteq Netbeheer“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Vlist.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met AWB, Remeha, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie vermindert kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Vlist

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Vlist en bezuinig op gas en licht!