Energieleveranciers Velsen-Noord Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Velsen-Noord vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle tijdelijke welkomstkortingen die jij via de sites van bijv. Essent of Vrijopnaam kan afsluiten. Overstappen van energie gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij bruikbare toelichtingen en support bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Velsen-Noord

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Velsen-Noord? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: verbruik (kWh en m3) en adres. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast schenken enkele maatschappijen een gulle welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €90 tot €190. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Fleringen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aardig ingewikkelde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Velsen-Noord mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Daarna check je een lijst met de beste energiebedrijven. Je treft moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Moeite bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 675 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot Innova Energie.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €245 per jaar.

Direct overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Velsen-Noord

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door energieleverancieractie.nl kun je moeiteloos energieprijzen Velsen-Noord vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in, en bekijk rap de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaald pakket? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en bekijk eenvoudig de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Noorden afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Velsen-Noord?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Velsen-Noord mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Velsen-Noord? Op deze pagina vind je een lijstje met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Essent, NLE, Pure Energie, Greenchoice maar uiteraard ook Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE met een verbruik van 1500 kWh – 2650 kWh stroom en 750 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Velsen-Noord. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de aankomende energieaanbieder. In dit schrijven zie jij afgesproken prijzen en voorwaarden (denk aan netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Het huidige energiecontract zal worden opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Jij zult dan gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Normaliter wordt dit van je gevraagd vlak voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 2 weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande leverancier speelt de standen door aan je voormalige leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Velsen-Noord. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarbij incasseren jullie een eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “review Clean Energy“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders reserveren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Velsen.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Nefit, AWB, Atag, Vaillant of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Velsen-Noord

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Velsen-Noord en bespaar op gas en licht!