Energieleveranciers Veenhuizen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Veenhuizen vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet via de website van onder andere Anode Energie of Vattenfall ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en zonder problemen. Hieronder doorzoek jij toepasbare details en handreikingen bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Veenhuizen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Veenhuizen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: energieverbruik en postcode. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energiekosten. Deze bepalen maar voor een deel de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder geven de meeste maatschappijen een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €125 tot €235. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Eygelshoven.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aanzienlijk complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Veenhuizen juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend volgt een opsomming met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je selecteert snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gepiept. Problemen bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 3.100 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot Qwint.

Besparen op de energienota

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €275 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Veenhuizen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze zoekmachine kan men eenvoudig energieprijzen Veenhuizen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & stoom/gas verbruik in en selecteer meteen de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Klik dan op de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en bekijk binnen no-time de beste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Nispen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Veenhuizen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Veenhuizen juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Veenhuizen? Hier bekijk je een tabel met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco, Essent + ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio berekend met een consumptie van 2000 kWh tot 3050 kWh stroom plus 1200 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: doorzoek uiteraard de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Veenhuizen. Zodra je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe maatschappij. Hierin tref jij afgesproken prijzen en extra regels (onder andere regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw lopende energiepakket wordt stopgezet. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande aanbieder. Meestal gebeurt dit vlak voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken na de dag van overstappen. De nieuwe energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Veenhuizen. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Daarnaast krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “ervaringen Liander“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Het gros van de leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties reserveren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Noordenveld.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Nefit, AWB, Intergas, Vaillant of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij de energievraag weet te beperken zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Veenhuizen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Veenhuizen en bespaar op gas en licht!