Energieleveranciers Eygelshoven Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eygelshoven vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel unieke acties die je niet via de website van bijvoorbeeld Clean Energy en Innova Energie kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en probleemloos. Hieronder vergaar je functionele feiten en adviezen voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Eygelshoven

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Eygelshoven? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien verstrekken flink wat bedrijven een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €170 tot +/- €225. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Oranjewoud.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aardig flinke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eygelshoven juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Hierna tref jij een opsomming met beschikbare energiemaatschappijen. Je vindt zo onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time gepiept. Advies nodig bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.950 kWh 700 m³
2 personen 2.475 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle grote providers vergelijken. Van Fenor tot en met Pure Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €295 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eygelshoven

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Via onze tool kan jij snel energieprijzen Eygelshoven vergelijken. Voer je adres en verbruik in, en kies eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Selecteer dan de merkpagina. Check nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en vind vlug de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Zoelen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Eygelshoven?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Eygelshoven juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Eygelshoven? Hieronder bekijk je een aantal van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie maar ook Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 2250 kWh – 2850 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van je leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer altijd de condities van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Eygelshoven. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan bekijk jij alle tarieven en kleine lettertjes (onder andere opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Je actuele contract wordt beëindigd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls moet dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande energieleverancier communiceert dit weer richting de eerdere energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Eygelshoven. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Daarnaast incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “Vrijopnaam abonnement“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste manieren zijn wind en zon (stroom). Veel van de energieleveranciers doen hier aan mee. De organisaties bestellen windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Kerkrade.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Nefit, Vaillant, AWB, Intergas of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw eigen verbruik weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Eygelshoven

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Eygelshoven en betaal minder voor gas en licht!