Energieleveranciers Oranjewoud Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oranjewoud vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel speciale welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Energieflex en HVC kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en probleemloos. Hieronder doorzoek jij functionele informatie en support ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oranjewoud

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Oranjewoud? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met aspecten als: energieconsumptie en locatie. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: het telt allemaal mee. Verder hanteren sommige organisaties een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €145 – €285. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Andelst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aanzienlijk gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oranjewoud juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Vervolgens doorzoek je een overzicht met de goedkoopste energiecontracten. Je vindt zo meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time gedaan. Moeite bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op de site detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 650 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.100 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.050 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot en met Vandebron.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €415 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Oranjewoud

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door onze speciale vergelijker kan jij onmiddellijk energieprijzen Oranjewoud vergelijken. Geef je woongegevens + energieverbruik in en selecteer meteen het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en achterhaal ogenblikkelijk de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Hoofdplaat afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oranjewoud?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Oranjewoud juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oranjewoud? Op de site doorzoek jij een opsomming met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Eneco maar ook Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Qurrent met een verbruik van 2300 kWh – 3550 kWh stroom plus 900 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met je energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: check zeker even de kleine lettertjes van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Oranjewoud. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de geselecteerde energieleverancier. In dit schrijven vind je de prijzen en regelgeving (denk hierbij aan leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat huidige gas & licht pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energiemaatschappij. Dikwijls dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstap. Jouw aanstaande energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Oranjewoud. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Bovendien krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “abonnement bij Pure Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Heerenveen.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Intergas, Vaillant, AWB, Atag of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw energieconsumptie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Oranjewoud

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Oranjewoud en bespaar op gas en licht!