Energieleveranciers Valkenswaard Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Valkenswaard vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve welkomstkortingen die je niet via de website van bijv. Essent en HVC kan scoren. Overstappen gaat makkelijk en zonder problemen. Op deze pagina doorzoek jij nuttige feiten en handreikingen bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Valkenswaard

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Valkenswaard? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van factoren als: energieverbruik en locatie. Ook moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens geven enkele aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €145 – €225. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Etten-Leur.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een behoorlijk flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Valkenswaard juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Vervolgens vind je een tabel met relevante energiecontracten. Je ontdekt rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Hulp nodig bij het invullen van jouw verbruik? Hier detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 725 m³
2 personen 2.475 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Fenor tot aan Vrijopnaam.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €445 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Valkenswaard

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze zoekmachine kan je moeiteloos energieprijzen Valkenswaard vergelijken. Voer je adres en energieverbruik in en zoek probleemloos de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaald contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en ontdek binnen no-time de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Nijensleek afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Valkenswaard?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Valkenswaard juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Valkenswaard? Op de site lees je een tabel met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie maar ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent op basis van een verbruik van 1700 kWh tot 4000 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: bekijk zeker even de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Valkenswaard. Wanneer het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energieleverancier. Daarin vind je de overeengekomen kosten en regelgeving (bijvoorbeeld energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Het huidige pakket zal worden opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige maatschappij. Dikwijls gebeurt dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier geeft dit door aan de “vroegere” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Valkenswaard. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bijstellen. Daarnaast krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “ervaringen Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Valkenswaard.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Nefit, Vaillant, AWB, Remeha of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je het verbruik van energie kunt terugdringen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Valkenswaard

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Valkenswaard en betaal minder voor gas en licht!