Energieleveranciers Etten-Leur Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Etten-Leur vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle tijdelijke kortingsacties die men standaard niet bij bijv. DELTA of Qurrent kunt vinden. Overstappen van energie gaat moeiteloos en zonder problemen. Op de site vind jij functionele details en tips voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Etten-Leur

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Etten-Leur? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woning. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Verder schenken de meeste leveranciers een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €120 tot +/- €225. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Opeinde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft nogal een moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Etten-Leur mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop doorzoek je een tabel met beschikbare energie aanbieders. Je selecteert rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op de site detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 2.000 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot aan Leon Zeewolde.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €395 per jaar.

Direct overstappen

Profiteer van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Etten-Leur

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van de vergelijker kun je ogenblikkelijk energieprijzen Etten-Leur vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en kies meteen de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald pakket? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek eenvoudig de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Zevenaar afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Etten-Leur?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Etten-Leur mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Etten-Leur? Op deze pagina vind je een ranglijst van meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Essent, Eneco, Greenchoice en natuurlijk Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1950 kWh – 3800 kWh stroom en 1150 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: achterhaal uiteraard de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Etten-Leur. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen organisatie. In deze mail of brief tref jij de kosten en voorwaarden (denk aan regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Dat oude gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieaanbieder. In de meeste gevallen moet dit zo’n week voor de overstapdatum, echter soms ook tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande leverancier speelt de standen door aan jouw “oude” energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Etten-Leur. Hiervoor krijg je een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Voorts ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “NLE abonnement“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op het dak of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Etten-Leur.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Nefit, Vaillant, Atag, Remeha of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je het verbruik van energie kunt terugdringen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Etten-Leur

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Etten-Leur en betaal minder voor gas en licht!