Energieleveranciers Nijensleek Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nijensleek vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke welkomstkortingen die jij via de sites van bijvoorbeeld De Vastelastenbond of Vrijopnaam ontvangt. Het oversluiten gaat simpel en probleemloos. Op deze pagina bekijk je nuttige details en hulp voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nijensleek

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Nijensleek? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieconsumptie en adres. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Dit bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: verbruikskosten, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens bieden flink wat organisaties een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €105 tot €230. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Zevenaar.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een behoorlijk gecompliceerde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nijensleek juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarna tref jij een overzicht met beschikbare energiemaatschappijen. Je selecteert onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is zo geregeld. Moeite bij het invoeren van jouw verbruik? Op deze website detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Eneco tot aan Qwint.

Altijd de laagste prijs

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €335 per jaar.

A la minute overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nijensleek

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels onze speciale vergelijker kan jij meteen energieprijzen Nijensleek vergelijken. Voer je adres en ook gas/licht inschatting in en selecteer eenvoudig de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zekere leverancier? Dat is te vinden in site van de leverancier. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en check eenvoudig de beste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Hartwerd afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Nijensleek?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Nijensleek juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Nijensleek? Nu check je een lijstje met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE en ook Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio met een verbruik van 1850 kWh tot 3900 kWh stroom plus 1300 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: doorzoek zeker even de voorwaarden van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Nijensleek. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen energieaanbieder. In dit schrijven vind jij de geldige tarieven en condities (zoals leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Dat oude energiecontract wordt beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Dikwijls doe je dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook twee weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Nijensleek. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Ook ontvang je een eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “groene stroom Huismerk Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Onder andere een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle maatschappijen doen hier aan mee. De leveranciers halen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Westerveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een AWB, Atag, Intergas, Vaillant of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Nijensleek

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Nijensleek en bespaar op gas en licht!