Energieleveranciers Uitdam Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Uitdam vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel tijdelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Fenor en HVC kunt vinden. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en prettig. Op de site vind jij praktische toelichtingen en adviezen ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Uitdam

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Uitdam? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en postcode. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast bieden de meeste maatschappijen een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €105 tot €215. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Enkhuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aardig ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Uitdam april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna tref jij een tabel met relevante energieleveranciers. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo geregeld. Hulp nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 700 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Essent tot aan Qurrent.

Makkelijk besparen op energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €225 per jaar.

Gelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Uitdam

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan jij eenvoudig energieprijzen Uitdam vergelijken. Vul jouw locatie en verbruiksgegevens in, en vind ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en vind direct de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Nieuwkoop afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Uitdam?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Uitdam april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Uitdam? Hier doorzoek jij een ranglijst van meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent maar uiteraard ook Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 1850 kWh t/m 4100 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: doorzoek zeker even de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Uitdam. Als jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde maatschappij. In dit schrijven zie jij de kosten en bijkomende kosten (bijvoorbeeld aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Je huidige pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energieleverancier. Gewoonlijk gebeurt dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw oude aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Uitdam. Hiervoor krijg je een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Tevens incasseer je een eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “vergelijk tarieven Cogas“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn wind en zon (stroom). Veel energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Waterland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Nefit, Atag, AWB, Intergas of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij de energievraag vermindert levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Uitdam

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Uitdam en betaal minder voor gas en licht!