Energieleveranciers Uden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Uden vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek speciale kortingsacties die je niet via de website van onder andere Allure Energie en Pure Energie ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina doorzoek jij handige aanwijzingen en adviezen ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Uden

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Uden? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van aspecten als: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Daarnaast bieden veel leveranciers een royale welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €150 tot +/- €220. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Emmer-Compascuum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een behoorlijk ingewikkelde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Uden juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Daarop doorzoek je een tabel met relevante energieleveranciers. Je ontdekt direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time gepiept. Hulp nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Op deze pagina check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 625 m³
2 personen 2.350 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Fenor tot en met Innova Energie.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €395 per jaar.

Een snelle overstap

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Uden

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van energieleverancieractie.nl kan jij binnen no-time energieprijzen Uden vergelijken. Voer je adres en ook verbruik in, en vind eenvoudig het goedkoopste contract. Meer info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in site van de leverancier. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en achterhaal binnen no-time de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Nieuwerkerk aan den IJssel afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Uden?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Uden juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Uden? Nu check je een aantal van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE maar uiteraard ook Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 2250 kWh – 4150 kWh stroom en 1300 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jullie actuele leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: achterhaal uiteraard de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Uden. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de aankomende maatschappij. In deze mail of brief vind je afgesproken prijzen en regelgeving (onder andere energiebelasting, leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je werkende energiepakket wordt opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige aanbieder. In de regel moet dit zo’n week voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. Jouw aanstaande energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Uden. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Daarbij incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “vergelijk tarieven Enduris“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn wind en zon (stroom). De meeste energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders importeren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Uden.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Nefit, Atag, Vaillant, Remeha of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je het verbruik van energie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Uden

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Uden en bezuinig op gas en licht!