Energieleveranciers Toldijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Toldijk vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle speciale acties die jij niet via de normale weg bij o.a. Huismerk Energie en Innova Energie kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina bekijk je functionele gegevens en handreikingen voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Toldijk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Toldijk? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: energieverbruik en postcode. Verder moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien gunnen flink wat maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €165 t/m €210. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Egmond-Binnen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is best een moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Toldijk mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Hierna volgt een overzicht met beschikbare energieleveranciers. Je ontdekt handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gedaan. Tips gebruiken bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op deze website check je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 600 m³
2 personen 2.375 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot Pure Energie.

Flink besparen op jouw energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

Gelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Toldijk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Via energieleverancieractie.nl kan men vlug energieprijzen Toldijk vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & energieverbruik in en vind moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaald pakket? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen op deze pagina en check binnen no-time de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Nieuw-Amsterdam afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Toldijk?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Toldijk mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Toldijk? Onder dit stukje vind je een lijstje met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Essent, Pure Energie, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 1950 kWh t/m 4500 kWh stroom en 800 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: check ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Toldijk. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energiemaatschappij. In deze mail of brief bekijk je de geldige tarieven en condities (denk hierbij aan leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Je lopende energiecontract zal worden beëindigd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige leverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Toldijk. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarnaast incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “vergelijk tarieven Energiedirect.nl“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties kopen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Bronckhorst.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Nefit, Remeha, Vaillant, Atag of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kunt terugdringen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Toldijk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Toldijk en bespaar op gas en licht!