Energieleveranciers Tjalleberd Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tjalleberd vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle speciale kortingsacties die je niet via de website van o.a. Energiedirect.nl of Leon Zeewolde kan scoren. Het oversluiten gaat moeiteloos en prettig. Op deze pagina vergaar je nuttige details en adviezen ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Tjalleberd

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Tjalleberd? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en postcode. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast gunnen flink wat aanbieders een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €85 t/m €225. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Eexterveenschekanaal.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aanzienlijk moeilijke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tjalleberd juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Aansluitend volgt een tabel met de beste energie aanbieders. Je selecteert snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo rond gemaakt. Hulp nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Op deze pagina vind je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Budget Energie tot aan Oxxio.

Het goedkoopste contract

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €425 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Tjalleberd

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze tool kun jij eenvoudig energieprijzen Tjalleberd vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en zoek vlug de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en signaleer onmiddellijk de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Nieuw Beerta afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Tjalleberd?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Tjalleberd juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Tjalleberd? Op energieleverancieractie.nl vind je een opsomming met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Essent, NLE + Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent berekend met een consumptie van 2100 kWh – 2950 kWh stroom en 850 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van je leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: check ten alle tijde de condities van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Tjalleberd. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde leverancier. In dit schrijven lees je de kosten en bijkomende kosten (zoals energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Dat lopende energiecontract zal worden opgezegd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande leverancier. Normaliter gebeurt dit vlak voor de datum van overstap, echter soms ook tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” leverancier geeft dit door aan de eerdere aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Tjalleberd. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Daarnaast incasseer jij de eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “vergelijk tarieven Clean Energy“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de aanbieders van energie doen hier aan mee. De aanbieders kopen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Heerenveen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Nefit, Remeha, Atag, AWB of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je het verbruik van energie kan verlagen levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Tjalleberd

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Tjalleberd en bezuinig op gas en licht!