Energieleveranciers Ter Apel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ter Apel vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel aantrekkelijke acties die je niet via de website van aanbieders zoals Energieflex en Vandebron kan scoren. Het oversluiten gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina doorzoek jij toepasbare informatie en support bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ter Apel

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Ter Apel? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gas consumptie en locatie. Bovendien moet je verder kijken dan alleen de energiekosten. Dat beslaat maar beperkt je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder hanteren enkele maatschappijen een flinke welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €180 t/m €265. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Easterein.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met best een complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ter Apel juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens check je een lijst met relevante energieleveranciers. Je treft simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel gedaan. Hulp nodig bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hier tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.900 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot Leon Zeewolde.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €245 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ter Apel

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van de vergelijker kun je rap energieprijzen Ter Apel vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & gas/licht inschatting in en selecteer rap de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Klik dan op de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk ogenblikkelijk de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Moordrecht afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Ter Apel?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Ter Apel juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ter Apel? Hier doorzoek jij een tabel met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1650 kWh t/m 3250 kWh stroom plus 1350 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: check wel de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Ter Apel. Nadat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe organisatie. Daarin lees je de overeengekomen kosten en regelgeving (bijvoorbeeld verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Het vorige gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieleverancier. In de regel gebeurt dit zo’n week voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energieaanbieder speelt de standen door aan de eerdere maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Ter Apel. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Tevens krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “contract afsluiten bij Eneco“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Denk aan een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de leveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Vlagtwedde.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Vaillant, AWB, Intergas, Atag of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw energieconsumptie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Ter Apel

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Ter Apel en bespaar op gas en licht!