Energieleveranciers Easterein Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Easterein vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstacties die je niet via de website van bedrijven als Greenchoice of Innova Energie kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat moeiteloos en rap. Op de site lees je bruikbare details en tips voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Easterein

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Easterein? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woning. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook verstrekken de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 t/m €285. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Noordlaren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over best een gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Easterein juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Dan doorzoek je een lijst met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hier vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot MAIN Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €275 per jaar.

Gelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Easterein

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van de vergelijker kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Easterein vergelijken. Vul jouw locatie en verbruiksgegevens in, en bekijk eenvoudig het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan rechts en bekijk onmiddellijk de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Wijster afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Easterein?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Easterein juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Easterein? Op deze pagina check je een aantal van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio met een verbruik van 1550 kWh tot 4500 kWh stroom en 1400 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: check wel de condities van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Easterein. Nadat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde organisatie. In deze mail of brief bekijk jij de prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Je vorige energiepakket wordt opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energieaanbieder. Gewoonlijk moet dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de overstap. Jouw aanstaande energieaanbieder stuurt de standen door naar de eerdere energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Easterein. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Bovendien krijg je te maken met de eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “E.ON stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel maatschappijen doen hier aan mee. De leveranciers bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Littenseradiel.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Vaillant, AWB, Intergas, Nefit of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Easterein

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Easterein en bespaar op gas en licht!