Energieleveranciers Sweikhuizen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sweikhuizen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij o.a. Greenchoice en Qwint kunt vinden. Overstappen gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina bekijk je toepasbare aanwijzingen en hulp ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Sweikhuizen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Sweikhuizen? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en adres. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden sommige organisaties een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €80 – €250. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Drimmelen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over best een gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sweikhuizen mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Daarop doorzoek je een opsomming met de goedkoopste energie aanbieders. Je vindt zo snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze pagina bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 1.900 m³

Alle maatschappijen

Alle grote providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Qwint.

Een lagere energierekening

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €275 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Sweikhuizen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van de vergelijker kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Sweikhuizen vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en vind direct het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaald pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en achterhaal binnen no-time de “groenste” of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Milsbeek afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Sweikhuizen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Sweikhuizen mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Sweikhuizen? Nu lees je een lijstje met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Essent, NLE, Pure Energie + Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2250 kWh tot 2800 kWh stroom plus 750 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: bekijk uiteraard de condities van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Sweikhuizen. Wanneer je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energieaanbieder. In deze mail of brief vind je de prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Dat vorige pakket zal worden opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: ga je verhuizen? Jij zult dan in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energieleverancier. In de meeste gevallen dien je dit te doen vlak voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Sweikhuizen. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Daarbij ontvang jij de eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “besparen bij Vandebron“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Schinnen.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Vaillant, AWB, Remeha, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Sweikhuizen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Sweikhuizen en betaal minder voor gas en licht!