Energieleveranciers Swalmen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Swalmen vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel unieke welkomstacties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Allure Energie en Qwint kan scoren. Overstappen gaat makkelijk en prettig. Op deze pagina vergaar je nuttige informatie en hulp voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Swalmen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Swalmen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: gas- en stroom consumptie en woning. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Tevens hanteren flink wat aanbieders een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €170 tot +/- €235. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Drijber.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk complexe rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Swalmen juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens doorzoek je een overzicht met de meest voordelige energiebedrijven. Je treft handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten rond gemaakt. Tips gebruiken bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met MAIN Energie.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €385 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Swalmen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van energieleverancieractie.nl kunnen jullie vlug energieprijzen Swalmen vergelijken. Vul postcode + huisnummer + gas/licht inschatting in en bekijk meteen de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Selecteer dan website van de aanbieder. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en ontdek rap de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Millingen aan de Rijn afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Swalmen?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Swalmen juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Swalmen? Hieronder vind je een ranglijst van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent maar ook Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1950 kWh tot 3100 kWh stroom en 1050 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw bestaande maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: bekijk zeker even de opgestelde regels van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Swalmen. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de aankomende leverancier. Hierin lees jij afgesproken prijzen en regelgeving (denk aan aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw lopende pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Normaliter doe je dit vlak voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Swalmen. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Tevens ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “besparen bij UnitedConsumers“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Bijna alle leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Roermond.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Vaillant, AWB, Remeha, Nefit of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je het verbruik van energie vermindert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Swalmen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Swalmen en betaal minder voor gas en licht!