Energieleveranciers Strijen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Strijen vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel aantrekkelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Fenor of Vrijopnaam kan scoren. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl bekijk je toepasbare aanwijzingen en handreikingen t.b.v. het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Strijen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Strijen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Daarnaast moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder bieden de meeste maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €85 tot +/- €215. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Dreischor.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over nogal een moeilijke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Strijen mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend vind je een lijst met relevante energieleveranciers. Jij kiest moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoon 1.825 kWh 625 m³
2 personen 2.250 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle grote aanbieders vergelijken. Van DELTA tot aan MAIN Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €375 per jaar.

Direct overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Strijen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze tool kun jij moeiteloos energieprijzen Strijen vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruik in, en kies vlug het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald contract? Ga dan verder naar site van de leverancier. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en vind snel de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Midwolda afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Strijen?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Strijen mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Strijen? Hier doorzoek jij een ranglijst van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice, Essent maar ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, ENGIE gerekend met een verbruik van 1950 kWh t/m 3850 kWh stroom en 950 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: doorzoek altijd de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Strijen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen energieleverancier. Aan de hand daarvan tref jij de prijzen en extra regels (onder andere opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Je actuele gas & licht pakket wordt opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige leverancier. Doorgaans doe je dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Strijen. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Ook ontvangen jullie een eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “besparen bij Leon Zeewolde“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel energie-aanbieders doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Strijen.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Vaillant, Nefit, Intergas, Remeha of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je het verbruik van energie kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Strijen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Strijen en bespaar op gas en licht!