Energieleveranciers Dreischor Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Dreischor vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle unieke kortingsacties die men standaard niet bij bedrijven als DELTA of Vandebron kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl lees je handige details en support dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Dreischor

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Dreischor? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast bieden de meeste organisaties een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €165 tot €200. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Nijeholtwolde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Dreischor april 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Nadien doorzoek je een tabel met beschikbare energiecontracten. Je treft meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op de site check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 625 m³
2 personen 2.425 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van E.ON tot aan NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €315 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Dreischor

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. onze zoekmachine kan je moeiteloos energieprijzen Dreischor vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruik in, en kies snel de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald pakket? Klik dan op website van de aanbieder. Check nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en bekijk meteen de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Westzaan afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Dreischor?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Dreischor april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Dreischor? Op de site vind jij een ranglijst van standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent en natuurlijk Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 1500 kWh t/m 4000 kWh stroom plus 1250 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw huidige maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: check altijd de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Dreischor. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de gekozen leverancier. In deze mail of brief bekijk jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (bijvoorbeeld energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele pakket zal worden beëindigd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Doorgaans moet dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Dreischor. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Daarbij krijg jij de eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “Innova Energie gas“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Een groot aantal aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Schouwen-Duiveland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Vaillant, Nefit, AWB, Remeha of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Dreischor

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Dreischor en betaal minder voor gas en licht!