Energieleveranciers Nijeholtwolde Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nijeholtwolde vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek tijdelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Energiedirect.nl en UnitedConsumers kan afsluiten. Overstappen gaat moeiteloos en vlug. Hieronder lees je toepasbare toelichtingen en adviezen ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nijeholtwolde

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Nijeholtwolde? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: energieconsumptie en woonplaats. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Verder bieden de meeste aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €175 tot +/- €215. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Zenderen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een behoorlijk flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nijeholtwolde juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Aansluitend volgt een opsomming met relevante energiecontracten. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hieronder vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 675 m³
2 personen 2.100 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot Vrijopnaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €445 per jaar.

Gelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Nijeholtwolde

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij energieleverancieractie.nl kan je eenvoudig energieprijzen Nijeholtwolde vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en selecteer vlug het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zekere leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en vind eenvoudig de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Harmelen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nijeholtwolde?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Nijeholtwolde juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Nijeholtwolde? Hieronder lees je een lijstje met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Essent, Pure Energie + Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio op basis van een verbruik van 1700 kWh – 4000 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: controleer zeker even de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Nijeholtwolde. Als je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energieaanbieder. Daarin tref jij de prijzen en bijkomende kosten (denk aan regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Dat vorige contract zal worden opgezegd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige leverancier. In de meeste gevallen moet dit vlak voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” maatschappij speelt de standen door aan je voormalige energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Nijeholtwolde. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Daarbij incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “groene stroom Essent“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders bestellen zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Weststellingwerf.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een AWB, Atag, Intergas, Remeha of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij de energievraag reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Nijeholtwolde

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Nijeholtwolde en betaal minder voor gas en licht!