Energieleveranciers Spier Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Spier vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstacties die je niet via de website van o.a. Essent of Oxxio kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en prettig. Op deze website doorzoek jij bruikbare toelichtingen en adviezen voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Spier

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Spier? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: energieconsumptie en locatie. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energiekosten. Dit bepaalt maar voor een deel de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren veel organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €140 tot €280. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Den Hoorn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met nogal een moeilijke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Spier juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Nadien volgt een opsomming met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is zo gepiept. Advies nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Op de site vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 750 m³
2 personen 2.250 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle erkende partijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan Innova Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €235 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Spier

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze speciale vergelijker kan men à la minute energieprijzen Spier vergelijken. Vul jouw locatie en energieverbruik in en kies probleemloos de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaald contract? Selecteer dan de merkpagina. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal direct de “groenste” of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Markenbinnen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Spier?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Spier juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Spier? Op energieleverancieractie.nl check je een lijstje met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Vattenfall, NLE, Eneco + Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 1650 kWh tot 3350 kWh stroom plus 700 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: check ten alle tijde de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Spier. Nadat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energieaanbieder. In dit schrijven tref je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Het vorige pakket wordt beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige leverancier. Normaal gesproken doe je dit zo’n week voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Spier. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Daarnaast incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “overstapbonus Engie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn manieren zijn zon en wind (energie). Bijna alle aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen kopen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Midden-Drenthe.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Remeha, Intergas, Atag of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Spier

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Spier en bezuinig op gas en licht!