Energieleveranciers Spaubeek Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Spaubeek vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstkortingen die jij via de sites van bijv. Allure Energie en NLE kunt vinden. Overstappen gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Op deze website lees je bruikbare toelichtingen en adviezen ten behoeve van het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Spaubeek

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Spaubeek? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met aspecten als: energieverbruik en woonplaats. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energiekosten. Dat beslaat maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens verstrekken veel organisaties een gulle welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €165 tot +/- €245. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Den Helder.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aardig complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Spaubeek juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens vind je een overzicht met beschikbare energiemaatschappijen. Je treft direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo gedaan. Advies nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op de site detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 650 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle erkende organisaties vergelijken. Van DELTA tot Vrijopnaam.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €245 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Spaubeek

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze zoekmachine kun jij onmiddellijk energieprijzen Spaubeek vergelijken. Geef je woongegevens & verbruiksgegevens in, en selecteer direct de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaald pakket? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en check à la minute de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Marken afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Spaubeek?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Spaubeek juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Spaubeek? Op deze pagina bekijk je een tabel met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2300 kWh – 4150 kWh stroom en 1350 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: achterhaal zeker even de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Spaubeek. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energiemaatschappij. In deze mail of brief tref jij afgesproken prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Dat lopende pakket zal worden opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energieaanbieder. In de regel moet dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige leverancier stuurt de standen door naar jouw oude leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Spaubeek. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Bovendien incasseren jullie een eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “overstapbonus Energieflex“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De organisaties importeren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Beek.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Vaillant, Remeha, Intergas, AWB of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Spaubeek

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Spaubeek en betaal minder voor gas en licht!