Energieleveranciers Spannum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Spannum vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel tijdelijke welkomstkortingen die je niet via de website van o.a. E.ON en NLE kan afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig en snel. Op deze website bekijk je functionele toelichtingen en adviezen ten behoeve van het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Spannum

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Spannum? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder verstrekken de meeste leveranciers een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €145 t/m €290. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Den Ham.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aardig moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Spannum april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Dan volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energiebedrijven. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Moeite bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 725 m³
2 personen 2.350 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle erkende partijen vergelijken. Van Essent tot Qwint.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €305 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Spannum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Spannum vergelijken. Voer je adres en gas/licht inschatting in en zoek direct het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vergelijk à la minute de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Markelo afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Spannum?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Spannum april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Spannum? Op deze pagina bekijk je een lijstje met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Essent, Eneco, NLE, Greenchoice maar uiteraard ook Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2250 kWh t/m 3800 kWh stroom plus 850 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met je energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal zeker even de voorschriften van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Spannum. Als je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energiemaatschappij. In dit schrijven bekijk je de geldige tarieven en condities (onder andere vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Dat vorige energiepakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe maatschappij. Dikwijls gebeurt dit vlak voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de overstapdatum. De toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Spannum. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verhogen. Tevens krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “overstapbonus Energiedirect.nl“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Littenseradiel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Vaillant, Remeha, Intergas, AWB of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Een windturbine levert schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw eigen verbruik minimaliseert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Spannum

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Spannum en betaal minder voor gas en licht!