Energieleveranciers Den Ham Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Den Ham vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle tijdelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij o.a. Greenchoice en HVC kan afsluiten. Overstappen van energie gaat handig en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij nuttige gegevens en support ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Den Ham

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Den Ham? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woning. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Dit beïnvloed slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Ook verstrekken veel organisaties een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €105 tot €275. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Nieuw-Amsterdam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om nogal een flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Den Ham juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Hierna tref jij een overzicht met beschikbare energie aanbieders. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time doorgevoerd. Problemen bij het invullen van jouw energieconsumptie? Hierna vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 625 m³
2 personen 2.425 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare providers vergelijken. Van DELTA tot aan MAIN Energie.

Besparen op de energienota

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €265 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Den Ham

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze tool kan je snel energieprijzen Den Ham vergelijken. Geef je woongegevens & energieverbruik in en zoek probleemloos de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere aanbieder? Klik dan op de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en check snel de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Waverveen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Den Ham?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Overijssel)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Den Ham juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Den Ham? Hieronder doorzoek jij een tabel met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Qurrent berekend met een consumptie van 2000 kWh tot 3600 kWh stroom en 750 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: bekijk uiteraard de voorschriften van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Den Ham. Als jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de aankomende maatschappij. In deze mail of brief vind jij de prijzen en extra regels (denk aan energiebelasting, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie vorige gas & licht pakket wordt beëindigd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energieleverancier. In de meeste gevallen moet dit iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” maatschappij geeft dit door aan jouw oude energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Den Ham. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Voorts ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Eneco actietarief“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Twenterand.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Vaillant, Remeha, AWB, Intergas of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Overijssel.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Den Ham

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Den Ham en bezuinig op gas en licht!