Energieleveranciers Spaarndam Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Spaarndam vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle speciale aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Allure Energie en Vattenfall ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en snel. Hier bekijk je nuttige gegevens en hulp ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Spaarndam

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Spaarndam? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: energieverbruik en woonplaats. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren enkele organisaties een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €110 tot €260. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Den Bommel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Spaarndam mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Aansluitend check je een opsomming met de goedkoopste energie aanbieders. Je ontdekt simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hier bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 700 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot Vandebron.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €365 per jaar.

Gelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Spaarndam

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels de vergelijker kun je moeiteloos energieprijzen Spaarndam vergelijken. Voer je adres & verbruik in, en bekijk probleemloos het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker contract? Dit vind je in site van de leverancier. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en achterhaal binnen no-time de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Mariënberg afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Spaarndam?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Spaarndam mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Spaarndam? Hier check je een lijstje met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Essent, Pure Energie, NLE maar ook Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE gerekend met een verbruik van 2350 kWh t/m 2950 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: achterhaal wel de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Spaarndam. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende aanbieder. In dit schrijven lees je de kosten en extra regels (zoals energiebelasting, leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Het werkende contract wordt opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energieleverancier. Gewoonlijk dien je dit te doen vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Spaarndam. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Bovendien ontvang jij een eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “overstapbonus De Vastelastenbond“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, Remeha, AWB, Atag of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Spaarndam

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Spaarndam en bespaar op gas en licht!