Energieleveranciers Den Bommel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Den Bommel vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle aantrekkelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Fenor en MAIN Energie kunt gebruiken. Het oversluiten gaat eenvoudig en probleemloos. Op deze website bekijk je functionele informatie en handreikingen t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Den Bommel

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Den Bommel? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Verder moet je meer mee laten wegen dan alleen de energiekosten. Deze bepalen maar voor een deel de energienota. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder schenken enkele maatschappijen een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €155 tot €265. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Nieuw Heeten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met nogal een moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Den Bommel juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarna vind je een tabel met de meest voordelige energie aanbieders. Jij kiest moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen no-time doorgevoerd. Moeite bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op de site vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 725 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €495 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Den Bommel

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze speciale vergelijker kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Den Bommel vergelijken. Vul postcode + huisnummer + gas/licht inschatting in en bekijk à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Bekijk dan de merkpagina. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer onmiddellijk de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Watergang afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Den Bommel?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Den Bommel juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Den Bommel? Op de site check je een aantal van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco + ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio gerekend met een verbruik van 2300 kWh tot 3900 kWh stroom plus 1000 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: check zeker even de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Den Bommel. Nadat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe leverancier. Daarin tref jij de geldige tarieven en extra regels (bijvoorbeeld vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw lopende pakket zal worden opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Doorgaans wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Den Bommel. Je kunt rekenen op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Ook ontvang je een eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “Clean Energy actietarief“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen importeren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Vaillant, Remeha, Nefit, Atag of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je het verbruik van energie kunt terugdringen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Den Bommel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Den Bommel en betaal minder voor gas en licht!