Energieleveranciers Soerendonk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Soerendonk vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle unieke kortingsacties die men standaard niet bij bijv. De Vastelastenbond en Qurrent kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en snel. Hier vind je handige aanwijzingen en tips bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Soerendonk

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Soerendonk? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieconsumptie en postcode. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast bieden sommige bedrijven een hoge welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €165 – €280. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Deil.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over best een flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Soerendonk juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarna vind je een overzicht met de meest voordelige energie aanbieders. Je vindt zo gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo gedaan. Problemen bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hier tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Budget Energie tot aan Oxxio.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €505 per jaar.

Makkelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Soerendonk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Soerendonk vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook gas/licht inschatting in en vind binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere leverancier? Selecteer dan de merkpagina. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en check snel de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Mander afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Soerendonk?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Soerendonk juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Soerendonk? Op deze pagina lees je een opsomming met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent maar ook Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 1600 kWh tot 2550 kWh stroom plus 1150 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: check uiteraard de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Soerendonk. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieaanbieder. In dit schrijven tref jij de overeengekomen kosten en regelgeving (zoals aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Dat oude pakket zal worden opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieleverancier. In de regel gebeurt dit iets voor het moment van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar de eerdere leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Soerendonk. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Daarnaast incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “welkomstpremie Westland Infra“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Veel aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De organisaties reserveren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Cranendonck.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Vaillant, Remeha, Atag, AWB of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij de energievraag reduceert kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Soerendonk

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Soerendonk en bespaar op gas en licht!