Energieleveranciers Snikzwaag Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Snikzwaag vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek exclusieve acties die jij via de sites van bijvoorbeeld Clean Energy of Leon Zeewolde ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en snel. Op deze website bekijk je praktische toelichtingen en adviezen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Snikzwaag

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Snikzwaag? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren veel bedrijven een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €85 tot +/- €245. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Deest.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Snikzwaag mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Vervolgens volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 725 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot Leon Zeewolde.

Makkelijk besparen op energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €325 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Snikzwaag

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze zoekmachine kun jij meteen energieprijzen Snikzwaag vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in, en zoek à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere leverancier? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en vind onmiddellijk de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Malden afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Snikzwaag?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Snikzwaag mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Snikzwaag? Op de site vind je een tabel met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent, Eneco en ook Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie berekend met een consumptie van 2400 kWh t/m 2800 kWh stroom en 1050 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: doorzoek zeker even de opgestelde regels van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Snikzwaag. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energieaanbieder. Hierin zie je alle tarieven en bijkomende kosten (denk aan opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Dat lopende energiecontract zal worden beëindigd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe leverancier. Normaal gesproken gebeurt dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Snikzwaag. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Voorts incasseer je de eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “welkomstpremie Enduris“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel van de aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente De Friese Meren.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Remeha, Atag, AWB of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik kunt terugdringen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Snikzwaag

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Snikzwaag en bespaar op gas en licht!