Energieleveranciers Sluis Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sluis vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle tijdelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Essent en Leon Zeewolde kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en snel. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij nuttige toelichtingen en tips ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Sluis

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Sluis? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en postcode. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energienota. Check maar eens jullie energie jaarrekening: energiebelasting, leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien verstrekken veel aanbieders een flinke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €95 t/m €225. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken de Wijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om best een complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sluis april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Daarna check je een opsomming met beschikbare energiemaatschappijen. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is zo rond gemaakt. Problemen bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot aan Vandebron.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €285 per jaar.

Een snelle overstap

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Sluis

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze speciale vergelijker kun je vlug energieprijzen Sluis vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en vind à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vind eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Maasdijk afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Sluis?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Sluis april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Sluis? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een aantal van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Eneco + Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers berekend met een consumptie van 1500 kWh t/m 3800 kWh stroom en 900 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: bekijk ten alle tijde de voorwaarden van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Sluis. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energieleverancier. Daarin lees je afgesproken prijzen en condities (bijvoorbeeld leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Het lopende gas en stroom pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energieaanbieder. Meestal dien je dit te doen een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan ook best twee weken na de overstap. Jouw aanstaande energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Sluis. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Tevens ontvang jij de eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “welkomstpremie Pure Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. De meeste leveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Sluis.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Vaillant, Intergas, Remeha, Atag of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kunt terugdringen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Sluis

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Sluis en betaal minder voor gas en licht!