Energieleveranciers Sleen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sleen vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel unieke welkomstkortingen die je niet via de website van bedrijven als Essent of Leon Zeewolde kunt gebruiken. Overstappen gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op de site vergaar je handige informatie en hulp bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Sleen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Sleen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en adres. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele de energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Tevens hanteren sommige leveranciers een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €170 t/m €240. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken De Rijp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is nogal een gecompliceerde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sleen mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarop vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Jij kiest direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten gepiept. Moeite bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op deze pagina vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot en met Qurrent.

Bekijk het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €375 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Sleen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door de vergelijker kan je binnen no-time energieprijzen Sleen vergelijken. Geef je woongegevens + gas/licht inschatting in en zoek binnen no-time de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Dit vind je in site van de leverancier. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en signaleer eenvoudig de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Molenend afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Sleen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Sleen mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Sleen? Op de site bekijk je een opsomming met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Eneco, Vattenfall, Essent + Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie op basis van een verbruik van 2200 kWh tot 3900 kWh stroom plus 1250 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw bestaande maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: bekijk zeker even de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Sleen. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde energiemaatschappij. Aan de hand daarvan vind jij de prijzen en condities (denk aan aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Het vorige energiecontract wordt stopgezet. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieleverancier. Dikwijls gebeurt dit iets voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Sleen. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Ook incasseer je een overzicht + eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “welkomstpremie HVC“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energiemaatschappijen doen hier aan mee. De aanbieders kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Coevorden.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Vaillant, Intergas, Nefit, Remeha of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Sleen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Sleen en bespaar op gas en licht!