Energieleveranciers Slagharen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Slagharen vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel tijdelijke kortingsacties die je niet via de website van bijvoorbeeld Budget Energie en MAIN Energie kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en probleemloos. Op de site lees je functionele toelichtingen en hulp bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Slagharen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Slagharen? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gasverbruik en postcode. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden flink wat maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 tot €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken De Pol.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aardig flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Slagharen april 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarop vind je een lijst met de beste energiemaatschappijen. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna check je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.975 kWh 725 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Oxxio.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €405 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Slagharen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij de vergelijker kan jij moeiteloos energieprijzen Slagharen vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en vind eenvoudig het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald pakket? Klik dan op de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en ontdek eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Luyksgestel afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Slagharen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Overijssel)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Slagharen april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Slagharen? Op energieleverancieractie.nl lees je een aantal van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, NLE, Vattenfall, Greenchoice en ook Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2200 kWh t/m 3250 kWh stroom en 1150 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: achterhaal wel de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Slagharen. Zodra je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energiemaatschappij. In dit schrijven zie je de geldige tarieven en extra regels (bijvoorbeeld regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Dat lopende pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je verhuizen? Dan moet je zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieleverancier. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Slagharen. Ze sturen jou hiervan een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment bewerken. Tevens incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “welkomstpremie Greenchoice“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energiemaatschappijen doen hier aan mee. De organisaties kopen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Hardenberg.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Vaillant, Intergas, Nefit, AWB of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Slagharen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Slagharen en bespaar op gas en licht!