Energieleveranciers Sint Hubert Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sint Hubert vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle unieke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Greenchoice en MAIN Energie kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Hier vergaar je nuttige toelichtingen en hulp t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Sint Hubert

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Sint Hubert? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieconsumptie en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energiekosten. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden veel leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €125 t/m €285. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken De Cocksdorp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aardig ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sint Hubert april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens vind je een resultatenpagina met relevante energie aanbieders. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Problemen bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op deze pagina vind je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.975 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Engie tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €425 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Sint Hubert

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan men eenvoudig energieprijzen Sint Hubert vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook verbruik in, en vind moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en check ogenblikkelijk de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Loosbroek afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Sint Hubert?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Sint Hubert april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Sint Hubert? Hieronder vind je een tabel met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Pure Energie, Eneco, Vattenfall, NLE maar ook ENGIE, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl met een verbruik van 2250 kWh tot 3200 kWh stroom plus 1050 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van je energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: check zeker even de voorwaarden van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Sint Hubert. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan bekijk je de overeengekomen kosten en condities (onder andere energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Je oude gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je verhuizen? Je moet dan zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe aanbieder. Doorgaans moet dit iets voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken na de overstap. De toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Sint Hubert. Je kunt rekenen op een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Bovendien krijgen jullie de eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “voordelig tarief Stedin“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers importeren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Mill en Sint Hubert.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Atag, AWB, Intergas, Nefit of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik weet te beperken zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Sint Hubert

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Sint Hubert en bespaar op gas en licht!